Bestellen en betalen

 

Bestellen:

Beste klant, dank voor het bezoeken van Bonsai-art en super dat je overweegt een bestelling te plaatsen. Het bestellen van een product doe je op de volgende manier:

 

-Stuur een email naar info@bonsai-art.nl waarin je de product code vermeld, wij zullen deze dan gaan verwerken.

-Na ontvangst van jouw email ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen doen wij ons uiterst best om binnen 24 uur je bestelling te versturen.

 

Betalen:

De betalingen lopen bij Bonsai-art via Paypal dan wel iDeal maar kan natuurlijk ook middels Tikkie. 

 

Betalen via iDEAL:

Vooruitbetalingen via jouw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kun  je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat  je je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

 

Betalen via PayPal:

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op Bonsai-art.nl.

 

Betalen via Tikkie:

Als je voorkeur uitgaat naar een Tikkie betaling laat ons dat dan even weten dan zorgen wij dat je via WhatsApp een betaalverzoek krijgt.